Hoe te betalen

Gaarne bij boeking 30% betalen zoals hieronder. Een maand voor aanvang van de huurperiode het restant betalen. Storten op onze rekening bij Millennium bcp Bank in Sao Martinho do Porto een maand voor aanvang van de huurperiode.

Banknummer:  45287210427 G.R.Brouwer.  IBAN:  PT50 0033 0000 45287210427 05  Swift:  BCOMPTPL


Boeking annuleren

Via Email adres. Wij zullen binnen 48 uur bevestigen. Als u nog niet heeft betaald zijn er geen kosten. Heeft u reeds (gedeeltelijk) betaald en kunnen wij het huis aan anderen verhuren zullen wij het reeds betaalde bedrag minus 15% terug storten.Kunnen wij het huis niet verhuren vervalt het bedrag aan ons. Indien mogelijk kunnen we bezien of er in dit geval een andere periode gekozen kan worden.

sleutels

Dona Sonia heeft onze sleutel. Ze woont in het huis juist achter ons,linker kant. Zij spreekt spreekt Engels en woont tegenover haar. Dona Sonia verzorgt eenmaal per week het huis en regelt linnengoed. Vergeet niet bij vertrek de sleutel weer af te geven.
U kunt om 16:00 in het huis en dient het om 10:00 uur te verlaten

Diversen

Wij suppleren handdoeken geen badlakens.Indien u iets breekt gaarne vervangen. Wij laten peper/zout etc achter dat u kunt gebruiken. Gaarne ook vervangen. Open haard hout is in elke supermarkt te koop.  

Heeft u nog andere vragen gaarne per Email.  Ruurd Brouwer email: grbrouwer@yahoo.com .